Automatische gordijnen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Automatische gordijnen worden met één druk op de knop geopend en gesloten. Daarom worden ze gebruikt in vele sectoren, zoals in verzorgingshuizen, bejaardentehuizen, hotels en zelfs scholen. Bent u als architect of inrichter bezig met een groot project en zoekt u een leverancier en installateur van gordijnen die automatisch openen en sluiten? Dan is Walter van Lier in Helmond de partner waarnaar u op zoek bent.

Plaats automatische gordijnen voor elke situatie

Automatische gordijnen zijn in veel sectoren gewild. Dankzij dit handige systeem kan men vanop afstand de gordijnen openen of sluiten. Een druk op de knop regelt dit nu. Gordijnen die automatisch openen worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt in ziekenhuizen zodat de patiënt vanuit zijn bed de gordijnen regelt of in hotels waar gasten lekker comfortabel in bed kunnen blijven liggen. Door middel van een tijdklok, gaan automatische gordijnen bovendien open en dicht op specifieke tijden die door u worden ingesteld.

Schakel ons in voor uw project

Om een volledig ziekenhuis of alle suites en kamers van een hotel te voorzien van automatische gordijnen, heeft u een partner nodig met kennis van zaken. Walter van Lier werkt al meer dan 30 jaar aan zowel grote als kleine projecten met gordijnen die automatisch openen en andere raamaankleding voor binnen en buiten. Bekijk enkele van onze afgewerkte projecten. Geen enkele installatie is voor ons te moeilijk. Waar nodig maken wij de gordijnrail voor automatische gordijnen op maat en buigen we hem in de gewenste bocht. Wilt u gordijnen die automatisch openen laten plaatsen in uw bouwproject of interieurproject? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden