Automatische gordijnrails

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Voor de automatische bediening van gordijnen zijn de juiste gordijnrails vereist. Deze vindt u bij een specialist in gordijnen en andere raamaankleding zoals Walter van Lier in Helmond. Wij installeren al meer dan 30 jaar de juiste rails en motoren voor elektrische gordijnen en zonwering in grote projecten zoals hotelsuites, ziekenhuizen en meer.

Jarenlange ervaring met automatische gordijnrails

Gordijnen die met één druk op de knop openen zijn niet meer weg te denken in vele gebouwen, zoals hotels en ziekenhuizen. Daarom is het belangrijk dat u als aannemer of interieurinrichter een betrouwbare en ervaren partner inschakelt voor de installatie van automatische gordijnrails. Reken hiervoor op de vakkennis van Walter van Lier uit Helmond. Wij hebben al tientallen projecten met succes afgerond, zowel groot als klein. Zo zijn meer dan 60 suites in Hotel Indigo in Den Haag voorzien van elektrische gordijnrails en gordijnen door onze medewerkers.

Maak uw project af met onze automatische gordijnsystemen

Wij beschikken over jarenlange kennis voor het leveren en installeren van automatische gordijnrails en gordijnen voor grote projecten. Zelfs in de moeilijkste ruimtes zijn wij in staat een rail te hangen. Waar nodig, maken wij rails op maat en buigen we ze zelf om een goede pasvorm te garanderen. Wilt u ons inschakelen voor uw omvangrijk interieurproject? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 492 528 825 om uw wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden