Automatische rolgordijnen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Automatische rolgordijnen worden in hotels, scholen en ziekenhuizen gebruikt om met enkele drukken op een knop de lichtinval in een ruimte te regelen. Bent u als architect of inrichter bezig met een project in een van deze sectoren? Schakel dan Walter van Lier in voor een professionele installatie van deze handige raamaankleding.

De specialist in automatische rolgordijnen en meer

Het is een grote klus om elk raam in een groot gebouw, zoals een hotel, te voorzien van automatische rolgordijnen. Bovendien vereist het vakkennis om de juiste rails en motor te installeren om deze rolgordijnen automatisch te bedienen. Walter van Lier heeft ervaring met beide. Wij worden regelmatig ingeschakeld door architecten met de vraag om automatische rolgordijnen te plaatsen voor hun project, bijvoorbeeld in hotelsuites. Naast rolgordijnen, plaatsen wij ook zonwering en verduistering. Ook voor speciale projecten zoals akoestische panelen rekent u op onze expertise.

Schakel ons in voor uw maatwerk projecten

Soms past een standaard rail niet en moet deze worden aangepast voor de installatie van de automatische rolgordijnen in een bepaalde ruimte. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het buigen van elektrische gordijnrails om deze op de juiste maat te maken voor elke ruimte. Neem contact met ons op voor de installatie van automatische rolgordijnen in uw project. Bel hiervoor naar +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden