Dubbele gordijnrails

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Dubbele gordijnrails zijn de perfecte manier om verschillende gordijnlagen te combineren in een ruimte, zoals een hotelkamer of suite. Daarom zijn deze rails gewild bij veel klanten. Walter van Lier in Helmond biedt verschillende oplossingen en systemen voor de installatie van gordijnen, zonwering en verduistering. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met deze systemen.

De perfecte oplossing voor uw gordijnwensen: dubbele gordijnrails

Heeft u een lopend project, bijvoorbeeld in een hotel, waarbij uw klant verschillende gordijnlagen wil hangen in de ruimtes? In sommige kamers is het wenselijk om overgordijnen te combineren met vitrage. In een gebied zoals de hotelsector is dat vaak een vereiste om de privacy van de gasten te verzekeren. Bij Walter van Lier in Helmond vindt u hiervoor de perfecte oplossing: dubbele gordijnrails. Door beide lagen aan een rail te bevestigen, hoeven er geen twee rails te worden geplaatst. Zo vermijdt u extra boorgaten en rails die niet mooi parallel lopen.

Een knappe afwerking van uw project dankzij onze expertise

Wij leveren bevestigingen zoals dubbele gordijnrails, maar zorgen ook voor een deskundige plaatsing ervan. Als u ons inschakelt, krijgt u een snelle plaatsing van gordijnen in alle ruimtes waar dit gewenst is. Zo krijgt uw project een mooie afwerking. Bel ons op +31 (0) 492 528 825 en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden