Elektrische gordijnen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Elektrische gordijnen zijn overal terug te vinden in gebouwen zoals hotels en ziekenhuizen. Ook in gewone woningen wordt er meer en meer gebruik gemaakt van gordijnen die elektrisch openen en sluiten. Zoekt u als architect of inrichter een betrouwbare partner die elektrische gordijnen kan installeren in uw project? Dan bent u op zoek naar de hulp van Walter van Lier uit Helmond!

Elektrische gordijnen: hoe werkt het?

Elektrische gordijnen gaan automatisch open en dicht dankzij de motor die voor dat doel wordt geplaatst. Uw klant kiest uit twee verschillende motoren: de 5000 ER of de 5000 ER Plus met touch controle. Dit houdt in dat de gordijnen ook elektrisch openen of sluiten door een klein rukje aan de stof. Bij stroomuitval, blijft het ongeacht de soort motor, mogelijk om de gordijnen handmatig te openen en sluiten. Al onze elektrische gordijnen gebruiken het slow start systeem. Dit wil zeggen dat zij subtiel open en dicht gaan in een vlotte beweging.

Geniet van een complete service

Als u ons inschakelt voor een groot of klein project, krijgt u altijd een complete dienstverlening. Wij doen namelijk veel meer dan enkel het ophangen van het systeem voor elektrische gordijnen. Ten eerste, schakelt u ons in voor de inkoop van de geschikte gordijnstoffen en het leveren van de correcte rails. Vervolgens confectioneren wij de stoffen tot gordijnen met de juiste afmetingen. Als laatste monteren we ze in de gewenste ruimtes van uw project. Wanneer gewenst, is het mogelijk dat de elektrische gordijnen vervolgens worden aangesloten op de domotica van de klant door een erkende installateur.

Laat ons uw project afwerken met elektrische gordijnen

U schakelt ons in voor de afwerking van uw bouwproject omdat we over meer dan 30 jaar ervaring en kennis beschikken. Wij hebben al tientallen grote en kleine projecten tot een goed eind gebracht. Zo voorzagen we het Academische Medisch Centrum te Amsterdam al van gordijnen en verduistering. Ook het Dom Hotel in Keulen profiteert, net als Hotel Indigo in Den Haag, van onze dienstverlening met elektrische gordijnen voor 50 suites. Dit zijn slechts enkele van onze tevreden klanten. Maak gebruik van onze diensten om uw groot interieurproject af te werken. Bel ons op +31 (0) 492 528 825 om uw wensen te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden