Elektrische gordijnrails

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Elektrische gordijnrails zijn nodig om gordijnen met één druk op de knop automatisch te openen en te sluiten. Walter van Lier heeft meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van gordijnrails die elektrisch worden bediend. Wij voerden al verschillende grote projecten uit, denk daarbij aan hotelsuites en bejaardentehuizen. Onze medewerkers doen al het nodige van begin tot eind om uw inrichtingsproject af te werken met mooie gordijnen en overige raamaankleding.

Uitstekende service bij het plaatsen van gordijnen met elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails komen op steeds meer plaatsen voor. Denk daarbij aan hotels die automatische gordijnen laten plaatsen voor het gemak van de gasten. Als ook uw klant gordijnrails wil, schakelt u een professional als ons in om deze tegen een voordelige prijs te laten installeren. Wij leveren de gewenste stoffen waarvan we de gordijnen op maat maken. Uiteraard worden ook de gordijnrails voor de elektrisch te openen gordijnen door ons geleverd. Indien nodig worden deze in de juiste vorm gebogen voor installatie. Zo geniet u van een grondige en professionele service.

Kies automatische gordijnsystemen bij de specialist

Gordijnrails waarmee de raamaankleding elektrisch wordt bestuurd, werken met een kleine motor die na installatie enkel in het stopcontact moet worden gestoken. Walter van Lier uit Helmond biedt u de keuze uit twee motoren: de 5000 ER en de 5000 ER Plus. Deze laatste werkt met touch control waar de gordijnrails elektrisch worden gestart met een lichte ruk aan het gordijn om deze te openen of sluiten. De gordijnen openen en sluiten automatisch in een vlotte beweging. Ook zonder stroom kunnen de gordijnen handmatig worden geopend of gesloten. Gordijnrails met elektrische besturing zijn dus overal te gebruiken. Schakel onze hulp in voor elektrische gordijnrails tegen een voordelige prijs. Bel hiervoor naar +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden