Elektrische rolgordijnen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Elektrische rolgordijnen op maat vallen bij veel bedrijven in verschillende sectoren goed in de smaak. Zoekt u een betrouwbare partner die elektrische rolgordijnen op maat maakt en installeert voor een groot bouw- of decoratieproject? Reken dan op de ervaring en expertise van Walter van Lier. Wij installeren gordijnen in alle vormen en maten in ziekenhuizen, scholen en hotels.

Uitstekende service voor elektrische rolgordijnen op maat

Schakelt u ons in voor elektrische rolgordijnen? Dan krijgt u een complete service van begin tot eind. Om te beginnen, leveren wij de gewenste stoffen voor de rolgordijnen. Vervolgens voeren we de nodige metingen uit en confectioneren we de rolgordijnen op maat. Ook zorgen we voor de levering van de rails in de gewenste kleuren. Deze maken we op maat en buigen we waar nodig voor deze worden geïnstalleerd met de elektrische motor en de rolgordijnen.

Waarom kiezen voor elektrische gordijnen?

Gordijnen die met één druk op de knop openen en sluiten zijn zeer handig en eenvoudig te gebruiken. Daarom vindt u ze vaak in hotels, waar gasten vanuit bed de gordijnen kunnen bedienen. Onze elektrische gordijnen zijn bovendien voorzien van een timer. Dit maakt het mogelijk om de gordijnen op maat te bedienen zonder dat u zich in dezelfde ruimte bevindt. Ook op plaatsen waar dit vaak wordt vergeten, door leerlingen in de klas bijvoorbeeld, is een timer handig. Dankzij het slow start en stop systeem openen en sluiten elektrische rolgordijnen in een mooie en vlotte beweging. Ook tijdens een stroomstoring, kunnen elektrische gordijnen nog handmatig worden bediend zodat niemand in het donker hoeft te blijven zitten.

Bel voor onze hulp bij het afwerken van uw project

Bent u overtuigd van deze handige rolgordijnen? Wilt uw klant elektrische rolgordijnen op maat laten maken door een specialist uit Helmond? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken. Bel +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden