Gebogen gordijnrails

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Met gebogen gordijnrails is het mogelijk om gordijnen te hangen waar u maar wilt. Dit hoeft dus niet beperkt te blijven tot ramen. Werkt u aan een interieurproject waarbij gebogen rails nodig zijn? Schakel dan de hulp in van Walter van Lier. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van gordijnen en gordijnrails in grote projecten zoals hotels en scholen. Ook voor automatische gordijnen rekent u op onze expertise.

Gebogen gordijnrails op maat gemaakt voor uw project

Gebogen gordijnrails worden in heel wat situaties toegepast. Denk daarbij aan rails voor de gordijnen rond een ziekenhuisbed, rails voor hemelbedden in hotels of voor gordijnen rond een podium in een polyvalente zaal. Ook gordijnen voor ramen met een ronding vereisen gebogen rails. Ongetwijfeld heeft u ze in uw project als architect of inrichter dus ook nodig. Reken dan op de kennis van Walter van Lier. Wij buigen de gordijnrails op maat. Elke bocht is mogelijk met onze technische expertise zoals blijkt uit verschillende van onze projecten.

Reken op de professional voor uw raamaankleding

Wij doen veel meer dan het leveren van gebogen gordijnrails voor een diverse klanten. Wij staan ook in voor een professionele plaatsing van al uw gordijnen, zonweringen en verduisteringen. Ook voor de installatie van jaloezieën, automatische gordijnen en zelf akoestische panelen rekent u op onze hulp. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor uw gordijn oplossingen op maat. Bel +31 (0) 492 528 825 en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden