Gordijnen ophangen systemen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Als u gordijnen wilt ophangen, bestaan er veel verschillende systemen, afhankelijk van de plaats en de soort gordijnen die worden geïnstalleerd. Wilt u er zeker van zijn dat het juiste systeem wordt gebruikt zodat er later geen problemen ontstaan? Reken dan op de hulp van een professional zoals Walter van Lier uit Helmond. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van gordijnen, zonwering en verduistering in scholen, hotels, ziekenhuizen en meer.

Gordijnen ophangen doet u met juiste systemen van de specialist

Gordijnen hangt u op aan een roede of rails. Er bestaan ook dubbele rails waarbij vitrage en overgordijnen worden gecombineerd. Verder zijn er gordijnophangsystemen voor automatische gordijnen. Als u ons inschakelt voor de raamaankleding in uw inrichtingsproject is dit allemaal mogelijk. Wij voorzien verschillende hotels, ziekenhuizen en zelfs scholen van de perfecte gordijnen en de juiste systemen voor het ophangen ervan.

Nauwkeurige plaatsing van gordijnophangsystemen door deze specialist in Helmond

Het ophangen van gordijnen moet gebeuren met de juiste systemen, wat gespecialiseerde kennis vereist. Dit is zeker belangrijk in grote projecten met veel kamers, zoals hotels. Daarom leveren wij de geschikte gordijnophangsystemen, maar staan wij ook garant voor de correcte installatie ervan. Gordijnen ophangen door middel van de correcte systemen is voor ons een dagelijkse klus die wij telkens met de nodige nauwkeurigheid en aandacht uitvoeren. Zo krijgen u en uw klant de beste gordijnophangsystemen voor prachtige raamaankleding.

Maak gebruik van onze uitgebreide service

Wij doen meer dan het plaatsen van gordijnophangsystemen en gordijnen in grote en kleine projecten. Als u verduistering of zonwering nodig heeft voor de afwerking van uw project, rekent u ook op onze expertise. Ook speciale projecten zoals akoestische panelen of plafonds voeren wij uit. Neem contact met ons op en laat weten hoe wij u kunnen helpen. U belt hiervoor naar +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden