Gordijnrails bocht

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Heeft u gordijnrails met een bocht nodig om de inrichting van uw interieurproject in een school of hotel af te werken? Neem dan contact op met Walter van Lier in Helmond. Al meer dan 30 jaar werken wij met gordijnen en de nodige bevestigingssystemen voor grote projecten. Wij buigen elektrische gordijnrails met een straal van minimaal 30 cm in een bocht. Bij ons kunt u terecht voor een complete service van het maken tot aan het installeren van knappe gordijnen in alle vormen en maten.

Gordijnrails met bocht op maat gemaakt door een expert

Om een gordijn efficiënt op te hangen op de gewenste plaats, is het soms nodig om gordijnrails met een bocht te gebruiken. Denk maar aan de gordijnen die helemaal rond het bed van een ziekenhuispatiënt hangen of gordijnen voor een hemelbed in een hotel. Maar ook gordijnen voor een raam in een gewelfde muur, moeten worden bevestigd aan een gebogen roede of rail. De kromming van de rail is echter altijd verschillend. Daarom maakt Walter van Lier deze rails op maat voor u.

Geniet van onze service van A tot Z

Onze ervaren medewerkers doen meer dan enkel het leveren van gordijnrails met of zonder bocht. Als u gebruikmaakt van onze diensten, wordt u volledig ontzorgd. Wij regelen de inkoop van de nodige gordijnstoffen en confectioneren de gordijnen volgens de correcte afmetingen. U kiest de gordijnrails in de gewenste kleur en de motor als u kiest voor elektrische gordijnen. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige plaatsing van de gordijnrails, de motor en de gordijnen Wilt u ook zonder zorgen uw kamers voorzien van mooie en praktische raamaankleding? Bel ons dan via +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden