Gordijnrails buigen

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Soms is het nodig om gordijnrails te buigen om de gordijnen op de juiste manier te bevestigen. Dit is echter een klus die gespecialiseerde kennis en materiaal vereist. Laat het daarom over aan een professional als Walter van Lier in Helmond die u volledig ontzorgt op het gebied van gordijnen voor uw interieurproject.

Wij buigen uw gordijnrails op maat

Wij hebben al meer dan 30 jaar een nauwe samenwerking met architecten en inrichters voor het maken en installeren van raamaankleding zoals gordijnen, verduistering, zonwering en jaloezieën. Wij hebben al heel wat grote gebouwen, zoals hotels en scholen van mooie gordijnen voorzien. Bij verschillende van onze projecten, komt maatwerk te pas waarbij we de gordijnrails moeten buigen. We beschikken hiervoor over de juiste kennis en het correcte materiaal zodat wij elektrische gordijnrails met een straal van minimaal 30 cm kunnen voorzien van een bocht of kromming. Voor gordijnen met handmatige bediening, buigen we zelfs rails met een minimale straal van 10 cm.

Reken op onze hulp voor al uw gordijnenoplossingen

Gordijnrails buigen is slechts een klein deel van onze dienstverlening. Als u ons vraagt om hotelkamers, klaslokalen, ziekenhuizen of andere panden te voorzien van gordijnen, nemen wij u alles uit handen. U kiest de gewenste stoffen en rails en wij kopen ze in. Waar nodig buigen we de gordijnrails voor installatie. Ook doen we overal de nodige metingen zodat we de gordijnen maken volgens de juiste afmetingen. Als u kiest voor gordijnen met automatische bediening, installeren wij de correcte motor. U hoeft dus helemaal niets te doen behalve uw wensen duidelijk maken. Wilt u ook genieten van onze uitstekende service? Bel dan +31 (0) 492 528 825.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden