Gordijnrails op maat

Sterk op de projectmarkt

N

Kwaliteit gegarandeerd

Gordijnrails op maat

Als u gordijnen wilt ophangen in een groot project als een hotel of school, heeft u vaak gordijnrails op maat nodig. Deze koopt u niet in zomaar elke winkel. Reken daarom op de hulp van een specialist in raamaankleding zoals gordijnen en zonwering. Walter van Lier in Helmond voert al meer dan 30 jaar kleine en grote projecten uit in verschillende sectoren. Wij hebben alles in huis om uw project af te werken met prachtige gordijnen.

Gordijnrails op maat nodig? Vraag het aan de specialist

Soms heeft u gordijnrails nodig in een andere maat dan standaard is. Dit is zeker het geval als u gordijnen wilt ophangen aan een andere plek dan een raam. Denk daarbij aan gordijnen rond een ziekenhuisbed, een hemelbed in een hotelsuite of gordijnen die een deel van een grote zaal afscheiden van de rest. Dit is geen probleem voor een expert als ons. Wij maken de gordijnrails in uw gewenste kleur op maat. Waar nodig, voorzien we de rails zelf van een bocht. Dit is al mogelijk bij elektrische gordijnrails met een straal van 30 cm of rails met een straal van 10 cm voor niet-elektrische gordijnen.

Word onze volgende tevreden klant

Bij gordijnrails horen natuurlijk de juiste gordijnen op maat. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kiest de gewenste stoffen en wij leveren de gordijnen. Daarvoor komen we eerst alles opmeten zodat we de gordijnen, net als de gordijnrails, op maat maken en vervolgens installeren. Wist u trouwens dat wij ook de installatie regelen van gordijnen met automatische bediening? Dit is mogelijk bij gewone gordijnen, maar ook bij wavegordijnen en rolgordijnen. Wij maakten al tientallen klanten blij met onze gordijnen en rails op maat. Wordt u de volgende? Bel hiervoor naar +31 (0) 492 528 825 en vertel ons over uw wensen.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden